Vinete umplute

de ella 87 in Mancaruri de legume, 22 Feb 2011 | 5327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete,
  • ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • verdeata,
  • bulion,
  • cascaval,
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Mai intai spalam vinetele si le taiem pe lung, fara sa le curata de coaja. Cu o lingura, scobim miezul si il tocam marunt cu un cutit. Punem ulei la incins,agaugam ceapa asteptam sa devina translucida si adaugam si miezul de la vinete, lasam putin sa se patrunda. Punem peste verdeata usturoiul si bulionul si amestecam. Le luam dupa foc,si incepem sa umplem vinetele,radem cascaval sau telemea deasupra si dam la cuptor 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

LUK 1

22.02.2011, 20:39

tare bine arata

ella 87 1

22.02.2011, 22:22

cu carne tocata cred k sunt mai bune...

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:06

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute gratinate